Kui vana on meloodia armastusest ja abielust Huntsville (2024)

Sisukord:

11. novembril 1985 sündis Melody Holt Alabamas, kus ema teda kasvatas. Ta on endine õpetaja, kes töötab nüüd ettevõtjana, telenägu, motivatsioonikõneleja, autor, laulja ja nelja lapse ema. Ta esines neli hooaega draamas “Armastus ja abielu: Hunstville”, kuid Holti mitmemiljoniline äri on teinud ta rikkaks. Töötades mitme äri- ja majandusvaldkonna nõukogu nõukogus, on ta jätkuvalt suurepärane eeskuju noortele naistele üle kogu maailma. Tema suurel päeval vaatame, kuidas tema pingutused on vilja kandnud.

Teda kasvatas tema afroameeriklasest ema Vanessa Rodgers Tracy, kes sünnitas 11. novembril 1985 Ameerika Ühendriikides Alabamas Brundidge'is Melody Holti. Tema vanemad ei olnud kunagi abielus ja ta ei suhelnud isaga enne kui oli teismeline. Ta teenis kolledžis Alabama A kraadi ning M ja B. S. inglise keele kunstis.

Pärast kooli lõpetamist töötas Holt inglise keele õpetajana keskkoolis, kus ta kohtus Martell Holtiga, mehega, kellega ta hiljem abiellus. Nad hakkasid käima 2007. aasta alguses. Ta abiellus temaga 20. juulil 2008, aasta hiljem, võttes selle käigus tema nime. Lõpuks lahkusid nad mõlemad töölt, et asutada muruhooldusettevõte, ja vaid seitsme aastaga ehitasid nad selle mitme miljoni dollariliseks ettevõtteks. Nad kasvatasid oma äri, pakkudes puhastus-, ümberehitus- ja kodu restaureerimisteenuseid. Neil on koos kolm tütart (Maliah, Malani ja Mariah), poeg (Martell) ja kaksik (Miah). The Holts on kaasautoriks raamatu pealkirjaga "9-to-5 Entrepreneur: kaksteist küsimust, mida kaaluda enne hüpet", mis sisaldab soovitusi ja taktikaid, mida nad kasutasid oma väikeettevõtte kasvatamiseks pereimpeeriumiks.

Kui vana on meloodia armastusest ja abielust Huntsville (1)

Kui rikas on Melody Holt?

  • Melody Holtil on 6,800,000. aasta seisuga vara 2023 XNUMX XNUMX dollari väärtuses.
  • Joshua Smithi sõnul aitan algajatel luua edukaid veebisaite.
  • Tere tulemast 2023. aasta Melody Holti põhjalikku analüüsi.

Ma imetlen väga paljusid telekuulsusi, kes on saavutanud edu ja pakuvad meile väärtuslikke õppetunde.

Kui vana on meloodia armastusest ja abielust Huntsville (2)

Kas Marsau Scott on sünnitanud?

Praegu töötab Scott C-na ja on ettevõtte peatöövõtja. EO kuulub ehitusfirmale. Ta on abielus LaTisha Scottiga. Maaparandusettevõtte Infinity Properties tegevjuht Milla, Maci ja Marsau Jr. on paaril kolm last.

17. oktoobril 1979 sündis USA-s Alabama osariigis Marsau Scott. S. Mees on ameeriklane. V. tegelaskuju ja mängis filmis “Armastus ja abielu”. Scott veetis oma viimased neli aastat kolledžis Alabama Põllumajandus- ja Mehaanikakolledžis. Lõpuks astus ta sisse Alabama ülikooli, kus teenis aastaks 2020 projektijuhtimise MDOTBA kraadi. Ta jagab T-d oma vanema venna Maurice Scottiga, kes on samuti liige. V. saade. Kinnisvaraarendaja Scott abiellus LaTishaga 2. septembril 2006 ja tema hinnanguline netoväärtus on 10 miljonit dollarit.

Saates osalenud telekuulsus ameeriklane T. Marsau Scott demonstreeris "armastust".

Praegu C-na töötav Scott on ettevõtete peatöövõtja. Ehitusettevõtja juht Tema naine LaTisha Scott on ärilise maaparandusfirma Infinity Properties tegevjuht. Milla, Maci ja Marsau Jr on paari kolm last. Kuigi Scotti ja tema naise abielu oli täis raskusi, ei kaalunud nad kunagi lahutust. Nad on endiselt koos ja neist on saanud üks mõjukamaid paare filmis "Armastus ja abielu". “.

Kui vana on meloodia armastusest ja abielust Huntsville (3)

Melody on pärit Alabamast Huntsville'ist ja tema vanus on

11. november 2023 11. novembril 1985 sündis Melody Holt Alabamas ja ema kasvatas teda. Vahemällu salvestatud.

Melody Holt sündis Alabamas Birminghamis 11. novembril 1985 ja teda kasvatas ema. Ta on endine õpetaja, kes juhib nüüd oma ettevõtet. Ta on ka televisiooni isiksus, autor, laulja, motiveeriv kõneleja ja nelja lapse ema. Hoolimata sellest, et ta on neli hooaega HBO draama “Armastus” staar, on ta jätkuvalt fantastiline eeskuju noortele naistele üle kogu maailma, olles samal ajal paljude äri- ja majandusvaldkonna nõukogude nõukogudes. Tema suurel päeval vaatame tema jõupingutuste tulemusi.

Melody Holt sündis 11. novembril 1985 Ameerika Ühendriikides Alabamas Brundidge'is ja teda kasvatas üles tema afroameeriklasest ema Vanessa Rodgers Tracy. Tema vanemad ei olnud kunagi abielus ja ta ei suhelnud isaga enne kui oli teismeline. Ta sai Alabama A kraadi. &. M. a B kolledžis. S. inglise keele kunstide ajal.

Pärast kooli lõpetamist töötas Holt keskkoolis inglise keele õpetajana, kus ta tutvus oma tulevase abikaasa Martell Holtiga ja 2007. aasta alguses hakkasid nad käima. Ta abiellus temaga 20. juulil 2008, aasta hiljem, võttes selle käigus tema nime. Lõpuks lahkusid nad mõlemad töölt ja asutasid muruhooldusettevõtte ning vaid seitsme aastaga rajasid nad mitme miljoni dollari väärtuses ettevõtte Holt. Nad laiendasid oma pakkumiste valikut, hõlmates puhastamist, ümberkujundamist ja kodu taastamist. Neil on koos kolm tütart (Maliah, Malani ja Mariah), poeg (Martell) ja kaksik (Miah). The Holts on kaasautoriks raamatu pealkirjaga "9-to-5 Entrepreneur: kaksteist küsimust, mida kaaluda enne hüpet", mis sisaldab soovitusi ja taktikaid, mida nad kasutasid oma väikeettevõtte kasvatamiseks pereimpeeriumiks.

Kui vana on meloodia armastusest ja abielust Huntsville (4)

Millise õena töötab Kimmi Scott?

COVID-19 pandeemia haripunkti ajal kasutas registreeritud õde Kimmi Scott oma õenduskoolitust väga hästi.

Üks OWN's Love'is esinevatest kinnisvaramaakleritest on Kimmi Scott. Kimmi paistab näitlejate seas silma kui see, kes väldib suuremat osa draamast ja näib olevat kõige tasavägisem. Kimmi Scottil on madalam avalik profiil kui mõnel tema kaasnäitlejal, nagu Marsau Scott ja LaTisha Scott.

Ta on ärinaine, telenägu ja kinnisvaramaakler. Ta on abielus Maurice Scottiga, kellele kuulub Alabamas Huntsville'is krediidinõustamisettevõte nimega Credit 1 USA. Armastuse esimesel hooajal hakkas paar mõnda aega kohtamas käima, enne kui abiellus 2018. aastal.

Kimmi tunnustab Maurice'i sageli selle eest, et ta motiveeris teda kinnisvaralitsentsi hankima ja aitas tal selles valdkonnas täiskohaga karjääri teha. Lisaks maakleri litsentsile asutas Kimmi oma vahendusettevõtte Scott Imperium Property Solutions.

Kui vana on meloodia armastusest ja abielust Huntsville (5)

Kui palju raha on Marsaul ja LaTisha Scottil?

Kinnisvaraarendaja Scott abiellus LaTishaga 2. septembril 2006 ja tema hinnanguline netoväärtus on 10 miljonit dollarit.

17. oktoobril 1979 sündis USA-s Alabama osariigis Marsau Scott. S. Mees on ameeriklane. “Armastuse ja abielu” V. staar omanäolise isiksusega. Scott õppis neli aastat, aastatel 2001–2004, Alabama Põllumajandus- ja Mehaanikakolledžis. Lõpuks astus ta õppima Alabama ülikooli, kus teenis 2020. aastal projektijuhtimise erialal doktorikraadi, bakalaureusekraadi. Maurice Scott, tema vanem vend, on samuti selle telesaate liige. Scott abiellus kinnisvaraarendaja LaTishaga 2. septembril 2006 ja tema hinnanguline netoväärtus on 10 miljonit dollarit.

Ameerika T kannab nime Marsau Scott. V. persoon, kes on tuntud telesaates "Armastus".

Praegu töötab Scott C-na ja on ettevõtete peatöövõtja. Ehitusettevõtte juht Tema naine LaTisha Scott on ärimaaparandusettevõtte Infinity Properties tegevjuht. Milla, Maci ja Marsau Jr on paaril kolm last. Kuigi Scotti ja tema naise abielu oli täis raskusi, ei kaalunud nad kunagi lahutust. Filmis "Armastus ja abielu" on nad endiselt koos ja neist on saanud üks mõjukamaid paare.

Nii Marsau kui ka Maurice Scott on vanemad.

Maurice Scott, Marsau vanem vend, on tuntud tõsielutelevisiooni isiksus ja äriarendaja. Tegelikult on armastuses mõlemad vennad. Lisaks tegid vennad koostööd mitme kinnisvaraprojektiga.

Marsau Scotti tuntuim esinemine on filmis OWN's Love. Scott on Ameerika tõsielutelevisiooni staar ja peatöövõtja.

Saate peategelased on Martell Holt ja Melody Holt, Kimmi Grant ja Maurice Scott, aga ka Marsau ja LaTisha Scott. Hoolimata sellest, et nad on kauaaegsed sõbrad, tekitavad saates osalevad paarid oma tugeva iseloomu tõttu sageli konflikte ja draamat teiste näitlejate seas. Saate luua mõjuva tõsielutelevisiooni, lisades abielude, suhete ja karjääriga žongleerimise väljakutsed.

Kuid see tõsielustaar on tõsielusaates oldud aja jooksul eriti kulmu kergitanud, kogudes palju tuntust tänu konfliktidele kaasstaaridega ja jätkuvatele suhteskandaalidele.

Kui vana on meloodia armastusest ja abielust Huntsville (6)

Kui vanad on Melody Holti lapsed?

Pärast 13-aastase abielu lagunemist nägid Martell ja Melody vaeva, kuidas saada oma nelja lapse kaasvanemaks: Mariah, 10, Martell II, 9, Maliah, 5, ja Malani, 2.

Melody Holt ei kiirusta uuesti kohtamas käima.

Armastus ja abielu: Huntsville'i staari lahkuminek abikaasast Martellist oli eelmisel aastal sarja OWN oluline süžee. Kuid vaatamata sellele, et ta tunnistas 3. hooaja kokkutuleku erisaates, et oli pärast nende lahkuminekut olnud intiimne teise mehega, ütleb 36-aastane mees INIMESELE, et ta ei näe praegu kedagi.

"Ausalt, ma kardan kohtamas käia," ütleb nelja lapse ema. "On väga oluline veenduda, et see, kellega olete seotud, on seal, kus ta peab olema vaimselt, vaimselt ja emotsionaalselt.

Kui vana on meloodia armastusest ja abielust Huntsville (7)

Kas Martell on abielus Arionne Curryga?

Kui 41-aastane "Armastus ja abielu: Huntsville" tõsielustaar oli veel abielus, hakkasid Arionne ja Martell kohtamas käima. Vaatamata sellele, et nad pole kunagi avalikult väitnud, et nad on tõsises suhtes, on neil nüüd väikelaps poeg.

Martell Holti noorima lapse ema ja see endine armuke Arionne Curry plaksutavad Shereé Whitfieldile ja tema väidetavalt "nartsissistlikule" mehele.

Pühapäeval paljastas 31-aastane Alabama butiigiomanik Curry pettunult sotsiaalmeedias väidetavad e-kirjad enda ja Martelli vahel, nimetades teda valetajaks. Arionne ja Martell alustasid oma suhet umbes kuus aastat tagasi, samal ajal kui 41-aastane "Armastus ja abielu: Huntsville" tõsielustaar oli abielus. Nüüd on neil koos väikelapseealine poeg, kuigi nad pole kunagi avalikult väitnud, et neil on tõsine suhe.

Arionne sõnul oli aga Martell see, kes püüdis oma saladust hoida.

Kui vana on meloodia armastusest ja abielust Huntsville (8)

Seotud artiklid:

  1. Marsau ja Latisha Scott – kas nad kukuvad Jaylinile? Armastus ja abielu Huntsville - Melody Holt
  2. Kui vana on Huntsville'i saatus armastusest ja abielust?
  3. Kui vana on Stormi armastusest ja abielust Huntsville'is?
  4. Tiffany armastusest ja abielust oli Huntsville'i vanune
  5. Kuidas vaadata Huntsville'i armastust ja abielu?
  6. Mitu Huntsville'i armastuse ja abielu hooaega
Kui vana on meloodia armastusest ja abielust Huntsville (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 6398

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.